INFORMATII CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

1. Operatorul de date

SC LIBRA CO SRL
colecteaza si prelucreaza date cu caracter personal, in
conformitate cu dispozitiile Regulamentului U.E. 679/2016, atunci cand va inregistrati cu
un cont pe site-ul nostru https://johndecoratiuni.ro/, atunci cand plasati o comanda fara cont pe site , adresa de e-mail sau telefonic. Aceste date sunt
securizate si se transmit doar catre fimele de curierat cu care colaboram. Nu transferam datele dumneavoastra catre alti terti fara acordul dumneavoastra explicit si nu facem aceste date publice.

2. Datele cu caracter personal necesare

Datele colectate si prelucrate sunt: Nume, prenume, numar de telefon, adresa de mail, adresa livrare, codul numeric personal si/sau seria si numarul buletinului/cartii de identitate, cont bancar (daca este cazul).

3. Scopul pentru care sunt prelucrate datele dvs.

Scopul prelucrării datelor cu caracter personal se rezumă la desfășurarea activității de furnizare a produselor comandate de clienți:
Numele si prenumele - Pentru a va putea identifica.
Numarul de telefon - pentru a va putea contacta pentru confirmarea comenzii, pentru a va putea oferi detalii cu privire la comanda, pentru a va putea contacta in momentul in care comanda este completa sau aceasta este in curs de expediere catre dumneavoastra.
Adresa de email - pentru a va putea trimite informatii aditionale despre comanda si ca alternativa in caz ca nu va putem contacta la numarul de telefon furnizat.
Adresa de livrare - pentru a va putea livra produsele prin intermediul companiilor de curierat
CNP si/sau seria si numarul buletinului/cartii de identitate - pentru facturare si servicii post vanzare(retur)
Cont bancar - pentru a va putea returna contravaloarea unui eventual retur
In lipsa acestor informatii, nu va vom putea emite factura si, implicit, nu vom putea livra produsele comandate.

4. Durata stocarii datelor cu caracter personal

In cazul in care se va emite o factura fiscala, vom stoca informatiile pe perioada minima impusa de legislatia in vigoare.

5. Lista drepturilor dvs. odata cu adoptarea si implementarea GDPR

a. Dreptul la acces

Aveti dreptul de a accesa datele pe care ni le furnizati, de a primi informatii aditionale cu
privire la datele respective, la modul si/sau scopul prelucrarii in orice moment.

b. Dreptul de a restrictiona prelurarea datelor

Aveti dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii oricareia dintre datele furnizate. Orice solicitare de acest gen va avea un impact asupra modului in care prelucram comanda dumneavoastra. De exemplu, daca ne restrictionati acesul la adresa dumneavoastra, nu va vom putea livra produsele prin curier.

c. Dreptul la rectificare

Aveti dretul de a rectifica date incorecte, inexacte sau sa completati datele existente in orice moment fie prin intermediul contului creat pe site, fie printr-un mail la office@johndecoratiuni.ro

d. Dreptul la portabilitatea datelor

Aveti dreptul de a primi datele pe care ni le-ati furnizat intr-un format structurat, in mod curent, pentru a avea posibilitatea de a le transmite catre un alt operator.

e. Dreptul de a fi uitat

Aveti dreptul de a cere stergerea tuturor datelor cu caracter personal furnizate(cu exceptia situatiilor in care stocarea datelor cu caracter personal are un temei legal) fara intarzieri nejustificate din partea noastra. De asemenea, aveti la dispozitie optiunea de stergere cont atunci cand va logati in contul dumneavoastra.

f. Dreptul la opozitie

Aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor cu caracter personal pentru motive intemeiate si legitime.

6. CONTACT

Va puteti exercita oricare din drepturile sus-mentionate inaintandu-ne o solicitare scrisa prin intermediul formularului de contact de pe site sau trimitand o solicitare la office@johndecoratiuni.ro

Accept

Acest website foloseste cookies. Continuarea navigarii reprezinta acordul dumneavoastra!