Fiecare dintre noi își dorește să aibă o casă "altfel" decât ceilalți, o casă care să îi reflecte personalitatea, să îl reprezinte și în care, în primul rând, să se simtă bine.

Montaj profesional decoratiuni exterioarePentru unii, diferența începe de la exterior și aici nu vorbim doar despre forma casei. Fie că vrei să renovezi o casă veche, fie îți construiești una nouă, pentru a obține efectul de eleganță, armonie, plăcut, în ajutorul structurii propriu-zise vin micile detalii care fac diferența. Dacă sunteți interesat de aspectul exterior al casei, puteți să adăugați ancadramente sau alte elemente arhitecturale decorative care vor reîmprospăta aspectul casei.

Știm că ancadramentele sunt elemente tradiționale de design în arhitectură, dar pot fi folosite și în amenajări care să îmbine elementele moderne cu cele tradiționale.

Luați în considerare completarea fațadelor goale, a ferestrelor plictisitoare sau a intrărilor cu profile decorative, iar rezultatul va fi unul surprinzător!

Dacă nu aveți un designer care să vă consilieze, ne puteți contacta pentru a face alegerea corectă a unui ancadrament deoarece trebuie să ținem seama de mai multe elemente : înălțimea casei, numărul de ferestre de pe o fațada, dimensiunile ferestrelor, etc., pentru ca la final totul să fie bine proporționat.

Solbancul (pervaz) este profilul decorativ care se montează sub fereastră și care trebuie ales astfel încât să se potrivească cu ancadramentul și ca formă, dar și ca dimensiune. Solbancul trebuie să fie cu cel puțin 1 cm mai lat decât ancadramentul.

Cu o gamă variată de profile, la un preț accesibil, johnchicboutique.ro este sursa perfectă pentru cele mai creative proiecte. Cu siguranță casa dvs. nu va....

John Chic Boutique

Montaj decoratiuni exterioare